Honda

Letnja provera Honda vozila

Leto se bliži i pravo je vreme za sezonsku kontrolu vozila koja je osnovni preduslov da automobil vrhunskih performansi bude spreman za sve izazove. U periodu do 15. avgusta Delta Automoto nudi svim vlasnicima Honda automobila mogućnost da urade sezonsku kontrolu svog vozila za samo 929 dinara. U toku provere će sve važne grupe (kočioni sistem, signalizacija, akumulator, klima uređaj itd.) detaljno biti ispitane sa stanovišta ispravnosti i sigurnosti. Uz to, u ovom periodu, aktuelan je i popust od 15% na sledeće delove i usluge: zamenu polen filtera i dopunu klima uređaja, metlice brisača, zamenu kočione tečnosti i diskova, ulja u menjaču i kompleta kvačila.

Takođe popust od 15% obezbeđen je i na renomirane Pro Honda proizvode za održavanje vozila kao i najnoviju Honda GAS kolekciju. Pro Honda set proizvoda Wheel Cleaner (sredstvo za čišćenje alu felni), Wash & Wax (šampon za pranje i zaštitu), Cockpit Spray (sprej za kabinu), Quick Paint Polish (sredstvo za poliranje) i PTFE multi spray (univerzalni sprej).

Pre bilo kakvog putovanja, važno je potvrditi ispravnost automobila jer je to jedan od preduslova za kompletno letnje opuštanje koje je na vidiku. Ova letnja provera po akcijskim uslovima može se obaviti kod svih ovlašćenih Honda dilera u Srbiji.