Ford

U Grand Motorsu promo cena za kontrolu klime, popust na ostale radove i delove

Ukoliko se vlasnik odluči za proveru i dopunu klima uređaja i dezinfekciju ventilacionih kanala dobija i besplatnu proveru kompletnog vozila

Od 1. do 31. jula u svojim servisnim radionicama na Novom Beogradu i na Petlovom brdu (kraj Ibarske magistrale) Grand Motrors, po promotivnim cenama, nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja (3.990 dinara, sa PDV-om) i dezifekcije ventilacionih kanala u klima sistemu (1.490 dinara).

Ukoliko se vlasnik odluči za akcijsku ponudu, u ovim radionicama će besplatno obaviti i kompletnu proveru vozila, a za usluge i delove za koje se tom prilikom ustanovi da je potrebna zamena, Grand Motors odobrava 10 odsto popusta.

Kontrola klima uređaja će tokom jula biti moguća i u servisnim radionicama Grand Motorsa u Nišu i Subotici, a zainteresovanima se preporučuje da se o uslovima informišu u neposrednom kontaku sa poslovnim jedinicama u ovim gradovima.

Generalni uvoznik Fordovih vozila podseća da je pravilno funkcionisanje klima uređaja od višestrukog značaja: pri visokim dnevnim temperaturama rashlađena kabina pruža prijatan osećajaj vozaču i saputnicima, ali bitno utiče i na psiho-fizičko stanje vozača, a time posredno i na bezbednost u saobraćaju. Vlasnicima se takođe preporučuje i periodična dezinfekcija ventilacionih kanala, pre svega zbog očuvanja zdravlja, jer se na njihove „zidove“, osim prašine, često talože i bakterije, koje mogu da dospeju i u unutrašnjost vozila. Ne treba zaboraviti da su upravo zaprljani ventilacioni kanali uzročnik neprijatnih mirisa u kabini.