Ford

Svaki polovan u zamenu za novi Ford


Osim Fordovih, po sistemu staro za novo Grand Motors omogućava zamenu i automobila drugih marki za nove Fordove.

Od sredine avgusta Grand Motors potencijalnim vlasnicima novih Fordovih automobila nudi još jednu mogućnost za dobru trgovinu: zamenu polovnjaka bilo koje marke za novi Ford.

Nakon veoma dobrog jednogodišnjeg iskustva sa prodajom kroz sistem staro za novo, koja je do sada bila ograničena na preuzimanje samo polovnih Fordova u zamenu za novi Ford automobil, generalni uvoznik vozila poznate marke je odlučio da u ovaj vid trgovine uključi i vozila drugih marki.

U Grand Motorsu kažu da je jedan od razloga za uvođenje ove novine taj što polovni Fordovi automobili u Srbiji retko menjaju vlasnike, jer su kvalitetni i dugotrajni, pa je ponuda korišćenih Fordova relativno mala u odnosu na zainteresovanost vlasnika vozila drugih marki da svoj polovnjak zamene za novi Ford.

Grand Motorsova služba staro za novo uverava da će za svaki polovan automobil vlasniku dati najbolju procenu i omogućiti da u novi Fordov automobil sedne po izuzetno atraktivnim uslovima – uz značajne akcijske popuste i brojne modalitete povoljnog finansiranja.