Ford

Nova Ford Kuga Titanium S

Ford uvodi novu vrhunsku Kugu Titanium S koja sa sobom donosi dodatne premium opcije Titanium S model ima nova LED dnevna svetla, glavna svetla, 17-inčne aluminijske točkove, veliki zadnji spojler, lakirane crne detalje u enterijeru, jedinstvene Titanium S oznake i delimično kožni enterijer – sve kao deo standarda, Inteligentni AWD – pogon na sve točkove na Kugi donosi vozaču osećaj sigurnosti bez obzira na vreme ili uslove na putu.

S obzirom na čuvenu dinamiku vožnje i atraktivan dizajn, Ford Kuga konstantno beleži dobre prodajne rezultate u Evropi od svog uvođenja 2008. godine. Na Salonu automobila u Frankfurtu, Ford je pokazao svoj najnoviji dodatak modelskoj liniji Kuge – Kugu sa vrlo visokim nivoom opreme Titanium S koja kreće u prodaju širom Evrope gotovo odmah.

Kuga Titanium S nadograđuje se na izražajni styling kojim se automobil ističe na evropskim putevima. Široki zadnji spojler i jedinstveni dizajn 17-inčnih aluminijskih točkova dodatni su sportski element na spoljnom izgledu potkrepljen posebnim značkama na karoseriji.

NApred, Titanium S ima izražajna dnevna svetla usklađena sa novim glavnim svetlima. Na tako dobro osvetljenom putu, vozač se može opustiti i uživati u vožnji iz kožom presvučenih sedišta, iz kojih su i visokokvalitetni, lakirani crni detalji uvek nadohvat ruke.