Ford

Grand Motors Jug nudi za čevrtinu jeftinije delove

Od 14. marta do 16. aprila Grand Motors Jug nudi za četvrtinu jeftinije delove ugrađene pri obaveznom ili vanrednom servisu. Vlasnicima Fordovih automobila Grand Motors nudi mogućnost da od 14. marta do 16. aprila u novootvorenom prodajno-servisnom centru Jug, na Petlovom brdu, ostvare značajnu uštedu u troškovima za obavezan godišnji ili vanredan servis. Na maziva i delove koji se uobičajeno menjaju pri redovnim ili vanrednim servisnim intervalima u periodu dok traje ova akcija se odobrava 25 odsto popusta.

To znači da će za četvrtinu biti jeftiniji ulje, prečistači („filteri“) ulja, vazduha i goriva, disk-pločice i kočione obloge („paknovi“), ali i kočioni diskovi, ako ima potrebe za njihovom zamenom. Generalni uvoznik Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, Grand Motors, ovom akcijom želi da vlasnicima Fordovih automobila omogući visoko kvalitetno održavanje, uz ugradnju samo originalnih rezervnih delova, po cenama koje će biti čak i niže od onih koje primenjuju serviseri bez Fordovog sertifikata, odnosno van njegove ovlašćene prodajno-servisne mreže.

Podsećamo, prošlogodišnji program širenja prodajno-servisne mreže Grand Motors je zaokružio otvaranjem još jednog, drugog centra u Beogradu – Grand Motors Jug, koji se nalazi na Petlovom brdu, kraj Ibarske magistrale, na izlasku odnosno ulasku u Beograd.

U novom centru se za sada prodaju i servisiraju samo Fordova vozila, a kasnije će im se „pridružiti“ i druge marke iz programa koje uvozi i servisira Grand Motors. Osim prodajnog salona za sedam automobila, servisa u kojem istovremeno može da se opsluži pet putničkih vozila, Grand Motors Jug ima i limarsko-farbarsko odeljenje, prodavnicu rezervnih delova i perionicu.