Ford

Grand Motors JUG nudi kupovinu automobila po principu all inclusive

Grand Motors, generalni uvoznik i serviser Fordovih automobila, u svom drugom servisno-prodajnom centru u Beogradu – kraj Ibarske magistrale (na Petlovom brdu) prvi put je ugostio i novinare iz specijalizovanih medija. Bila je to prilika da ih domaćin upozna sa objektom na skoro 3.000 kvadratnih metara koji posluje od novembra prošle godine i iz dana u dan ima sve više posetilaca – kupaca novih automobila i korisnika servisnih usluga.

„U novom centru se trenutno prodaju, održavaju i popravljaju samo Fordova vozila, a uskoro će ovde stići i automobili i iz programa drugih marki koje uvozi Grand Motors, pre svih Volvo“, rekla je novinarima Maja Babić, direktor marketinga u Grand Motorsu.

Osim prodajnog salona za sedam automobila, servisa u kojem istovremeno može da se opsluži šest putničkih vozila, Grand Motors Jug, ima i limarsko-farbarsko odeljenje, prodavnicu rezervnih delova i perionicu.

„Jedna od usluga koju, trenutno jedini u Fordovoju mreži, nudi samo Grand Motors Jug, jeste paket all inclusive pri kupovini novog automobila. To znači da registrovano vozilo dovozimo kupcu bukvalno pred vrata. Praktično, budući vlasnik u naš salon treba da dođe samo jednom – da odabere željeni model, a sve ostalo je naša briga“, kaže direktor Grand Motorsa Jug, Ivana Stanojević.

Prvi susret s novinarima u objektu Grand Motors Jug je protekao i u znaku dva nova Fordova modela – C-MAX compact i Mondeo, koji su nedavno stigli u osam Fordovih prodajnih salona u Srbiji.