FordInfiniti

Ford i Infiniti na nedelji mode

Fiesta i FX 30d akteri najprestižnije modne manifestacije u ovoj godini

Izlaganjem automobila iz programa Ford i Infiniti, koje uvozi, prodaje i servsira, Grand Motors jedan je od učesnika u jubilarnoj, 30. beogradskoj nedelji mode (Belgrade Fashion Week). Prestižan model FX 30d iz programa Infinitija, nove marke na srpskom tržištu, 26. oktobra je bio uz samu modnu pistu, kojom su defilovale najnove kreacije iz kolekcije ugledne kuće Patrizia Pepe.

Fordova Fiesta se na ovoj manifestaciji našla u novoj ulozi: njenim predstavljanjem na Belgrade Fashion Week označen je početak jedinstvenog nagradnog konkursa „Obucite Fiestu“. Njime Grand Motors i njegov principal žele da pomere granice u automobilskoj i modnoj industriji, da podstaknu kreativne i inovativne svih dobi i zanimanja, kojima se uz zabavu nudi mogućnost da osvoje i neku od vrednih nagrada.

Svoju maštovitost u narednih šest meseci učesnici nagradnog konkursa mogu da iskažu posredstvom stranice Ford Srbija na Facebooku ili prijavom na sajt ford.rs – „oblačenjem“ Fieste za najrazličitije prilike.

Fiestu, jedan od najpopularnijih malih automobila u Evropi i najprodavaniji model Forda u Srbiji, prvi je „obukao“ modni kreator Darko Kostić. Njegov prekrivač za Fiestu će biti izložen na završnoj večeri Belgrade Fashion Week, 30. oktobra ispred Muzeja grada Beograda, u Resavskoj ulici.