Fiat

Uručen Punto Classic Marjanu Trajkoviću iz Pančeva

Na beogradskom sajmu svečano su uručeni ključevi automobila Fiat Punto Classic Emotion ABS 1.2, Marjanu Trajkoviću iz Pančeva, srećnom dobitniku ovog vozila. Kompanija Fiat Automobili Srbija dodelila je popularni Punto Classic u okviru nagradne igre za sve posetioce Međunarodnog salona automobila, koja je organizovana u saradnji sa Beogradskim sajmom.

Vlasnik srećnog kupona posetio je sajam u nedelju, poslednjeg dana održavanja ove manifestacije. Samo par sati kasnije, na štandu FAS-a izvučeno je baš njegovo ime u prisustvu velikog broja posetilaca, predstavnika medija i tročlane komisije.

Priliku da učestvuju u nagradnoj igri FAS-a i Beogradskog sajma imali su svi posetioci koji su u periodu od 24. marta do 3. aprila popunili kupone dobijene uz ulaznicu i predali ih na štandu kompanije u Hali 4. Organizatori procenjuju da je ovogodišnji sajam posetilo više od 125.000 ljudi.

Fiat Punto Classic, jedini automobil domaće proizvodnje, zadovoljava potrebe cele porodice i pruža lagodnu vožnju. Kao najprodavaniji automobil ovogodišnjeg sajma, još jednom potvrđuje da je najtraženije vozilo na domaćem tržištu.

1 Comment

  • Marijan dobio 200 eur i telefon da podigne nagradu? Ili je stvarno dobio punta>

Comments are closed.