Fiat

Pariska premijera ekskluzivnog Fiat 500 by Gucci

Sofisticirani automobil nastao u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda oduševio ljubitelje vožnje visokog stila u francuskoj prestonici

Nakon prikazivanja na čuvenoj nedelji mode u Milanu i salonu automobila u Ženevi, Fiat 500 by Gucci stigao je i u francusku prestonicu. Šarmantni četvorotočkaš u beloj boji oduševio je posetioce ekskluzivnog Fiatovog salona MotorVillage u aveniji Champs Elysées. Ljubitelji vožnje visokog stila uživali su u sofisticiranom izgledu i bisernom sjaju belog Fiata 500 by Gucci. Istovremeno, na ekskluzivnom koktelu u Gucci prodavnici u pariskoj aveniji Montaigne posetioce je zasenila crna verzija ovog modela. Gosti su mogli da vide i 500 by Gucci kolekciju i brojne modne detalje inspirisane saradnjom dva čuvena italijanska brenda.

Fiat 500 by Gucci nastao je kao rezultat saradnje Fride Đanini, kreativnog direktora modne kuće Gucci i Fiatovih dizajnera kako bi se na kreativan način obeležila dva velika jubileja: 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Gucci.

 

Nakon Pariza, Fiat 500 by Gucci biće prikazan u Londonu i Tokiju, a potom slede komercijalna predstavljanja širom Evrope. Ovaj ekskluzivni model moguće je poručiti do kraja juna isključivo putem online porudžbine na www.500bygucci.com, dok će redovna prodaja početi do kraja godine.

Ovo partnerstvo nastavak je sad već tradicionalne saradnje Fiata sa prestižnim modnim kućama. Prošle godine predstavljen je i neodoljivi model Fiat 500 by Diesel, nastao u saradnji dva čuvena italijanska brenda.