Fiat

Kompanija Fiat automobili Srbija nudi odlične uslove za kupovinu vozila

Povodom Međunarodnog salona automobila u Beogradu kompanija Fiat Automobili Srbija omogućila je brojne specijalne pogodnosti svojim kupcima. Posebna sajamska akcija počela je 1. marta i trajaće do 8. aprila.

Fiat Punto Classic, jedini automobil domaće proizvodnje, i dalje je najpovoljnija ponuda na tržištu, a dostupan je već od 6.199 evra uključujući subvenciju koja se ostvaruje kroz program „staro za novo“. Fiat Linea 1.4 Dynamic može se kupiti već od 9.999 evra, Fiat Panda 1.2 Dynamic po ceni od 8.749 evra, Fiat Grande Punto Actual SX – 8.999 evra, Alfa Romeo Giulietta – 19.500 evra. Kompanija Fiat Automobili Srbija omogućila je kupcima da kao poklon odaberu metalik boju, a uz to besplatno dobijaju i klima uređaj i CD audio sistem.

U kategoriji Fiat Professional vozila, specijalna ponuda važi za Fiat Fiorino, čija se cena kreće već od 8.700 evra. Fiat Doblo je dostupan od 10.400 evra, a Fiat Ducato od 16.600 evra. Navedene cene Fiat Professional vozila su bez PDV-a. Uz kupovinu ovih modela na poklon se dobija klima uređaj.