Fiat

Fiat 500 by Gucci

Ekskluzivni Fiat 500 by Gucci plod je saradnje poznate modne kuće i dizajnera Fiata. Serija Fiat 500 by Gucci namenjena je ljubiteljima vožnje visokog stila, a predstavljena je povodom obeležavanja 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Gucci. Ekskluzivni Fiat 500 by Gucci bio je izložen i na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, u specijalnoj Gucci radnji na štandu Fiata.

Fiat 500 by Gucci dostupan je u crnoj i beloj boji. Automobil u crnoj boji namenjen je vozačima sportskog duha i obogaćen je elementima izrađenim od sjajnog hroma. Detalji od saten hroma krase spoljašnjost belog automobila, a enterijer u crnoj i boji slonove kosti doprinosi prefinjenijem izgledu. Spoljašnost je unapređena retro felnama.

Celom dužinom automobila se pruža crno-zeleno-crna traka u Gucci stilu, koja je takođe prisutna i u enterijeru vozila. Unutrašnji prostor je istovremeno moderan i funkcionalan do najsitnijih detalja: od vezenih presvlaka, preko ekskluzivnih materijala, sjajnog i saten hroma.

Fiat 500 by Gucci će se prodavati od 1. aprila do 30. juna putem onlajn porudžbina, a početna cena sa pratećom opremom, u Italiji iznosi 17.000 evra. Redovna prodaja tog automobila u Evropi će početi u julu, a do kraja godine i širom sveta.