Fiat

Delta Automoto nudi povoljnije uslove za nabavku Punta Classic

Delta Automoto organizuje akciju sa nizom promotivnih aktivnosti za kupovinu modela Punto Classic, a povodom najave isteka perioda olakšica za kupovinu vozila bez učešća. Tokom trajanja akcije, kupci popularnog modela Dymamic AC mogu odabrati atraktivan poklon po izboru, dok postojeći vlasnici Fiat automobila sve usluge u Delta Automoto servisu mogu platiti na tri mesečne rate bez kamate putem Banca Intesa platnih katica.

Obzirom da je kupovina bez učešća značajan benefit prilikom kupovine vozila, svi zainteresovani koji razmatraju Fiat Punto Classic, trebalo bi da požure u odlučivanju, obzirom da od 01. jula stupa na snagu nova odredba Narodne Banke Srbije koja se odnosi na obavezu fizičkih lica o plaćanju 30 odsto učešća prilikom kupovine vozila na kredit.

Samo u Delta Automoto prodajnom salonu, kupcima popularnog modela Dynamic AC, obezbeđen je poklon po izboru: radio CD mp3, poklon transport, obavezna dodatna oprema ili poklon redovan servis. Ostale prednosti kupovine modela Punto Classic u Delta Automoto Fiat centru jesu mogućnost kupovine u salonu, na šalteru banke uz obaveznu samo ličnu kartu i to bez žiranata i administrativnih troškova, bez zaloge na vozilo i obaveznog kasko osiguranja i sa najkraćim rokovima isporuke.

Atraktivna novost za vlasnike Fiat vozila u Delta Automoto servisnim centrima, a pored uobičajenih sezonskih akcija i pogodnosti, jeste mogućnost plaćanja svih usluga u servisu na tri mesečne rate bez kamate, putem Banca Intesa platnih katica MasterCard, Visa i American Express.