Dacia

Najduža kolona Dacia automobila

Dana 28. Maja pozivaju se vlasnici Dacia automobila da  zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima, krenu put Subotišta, u NAVAK centar, kako bi zajedničkim snagama sa ostalim entuzijastima  ispisali nove stranice automobilske istorije. Obaranje rekorda je glavni razlog okupljanja vlasnika Dačija, ali nije i jedini.

Organizator se potrudio da priredi još mnogo iznenađenja. Uz dobru muziku, ukusnu hranu, zabavne igre, simpatične poklone, kao i veseli voditeljski par Dragana Ilića i Goricu Nešović (vozače i velike fanove Dacia automobila),  28. maj 2011. će zauvek ostati u lepom sećanju.

Pripremite se za celodnevno opuštanje i zabavu sa celom porodicom: i za najmlađe su spremljene razne igrarije i interesantni pokloni. Nemojte propustiti priliku za druženje sa ostalim Dacia vozačima i za upoznavanje se aktuelnom ponudom Dacia modela koji će biti izloženi. Imaćete priliku i za razgovor sa najboljim mehaničarima iz ovlašćenih Dacia servisa i mogućnost da se učlanite u Dacia klub. Pripremite svoje limene ljubimce i naštimujte dobro raspoloženje. Zauzmite svoje mesto u najdužoj koloni Dacia automobila na svetu.

Požurite, broj mesta je ograničen. Registrujte se* na stranci “Registracija”.