Citroen

Vitro Group podržava Beogradski maraton


Kompanija Vitro Group i dalje svojim društvenim aktivnostima uspeva da unese osmehe tamo gde je to najpotrebnije – u svakodnevni život. Zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, danas je bio zadužen za lepo raspoloženje i brojne uzdahe pripadnica lepšeg pola postavivši na start trke toliko voljeni Citroen C3 nove generacije.

Na Adi je, naime, održana tradicionalna “Ženska trka” u organizaciji “Beogradskog maratona”. Po višegodišnjem dobrom običaju Citroen vozila su bila zvanični prevoznik trke, pa su tako dva prelepa Citroena C3 predvodila stazom naše hrabre sugradjanke, koje su Kompanija Vitro Group i dalje svojim društvenim aktivnostima uspeva da unese osmehe tamo gde je to najpotrebnije – u svakodnevni život. Zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, danas je bio zadužen za lepo raspoloženje i brojne uzdahe pripadnica lepšeg pola postavivši na start trke toliko voljeni Citroen C3 nove generacije.

Na Adi je, naime, održana tradicionalna “Ženska trka” u organizaciji “Beogradskog maratona”. Po višegodišnjem dobrom običaju Citroen vozila su bila zvanični prevoznik trke, pa su tako dva prelepa Citroena C3 predvodila stazom naše hrabre sugradjanke, koje su odlučile da današnji dan posvete zdravlju.

Vitro Group je čestitao svim učesnicama trke na sportskom duhu i dobrom raspoloženju, a prema rečima Direktora marketinga Vojislava Lekića, ova kompanija je počastvovana što je i danas bila učesnik “najlepše trke” u Srbiji, uz obećanje da će kompanija sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa “Beogradskim maratonom” i na proleće. Dakle očekujmo da će novi modeli Citroena i dalje izazivati uzdahe, predvodeći internacionalnu kolonu maratonaca odlučile da današnji dan posvete zdravlju.

Vitro Group je čestitao svim učesnicama trke na sportskom duhu i dobrom raspoloženju, a prema rečima Direktora marketinga Vojislava Lekića, ova kompanija je počastvovana što je i danas bila učesnik “najlepše trke” u Srbiji, uz obećanje da će kompanija sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa “Beogradskim maratonom” i na proleće. Dakle očekujmo da će novi modeli Citroena i dalje izazivati uzdahe, predvodeći internacionalnu kolonu maratonaca