Citroen

Vitro Group i Citroen pokrovitelji Beogradskog maratona


I ove godine kompanija Vitro Group i Citroen bili su zvanični prevoznik 24-og Beogradskog maratona. Kao i mnogo puta do sada Beograđani i njihovi gosti napunili su plato ispred crkve Svetog Marka, a ove godine broj učesnika popeo se na rekordnih 30.000.

Krstareći beogradskim ulicama, sa satovima koji su pokazivali vremena trkača, neznatno vozeći ispred maratonaca i maratonki, kao i ispred trkača u polumaratonu i rekreativaca u “Trci zadovoljstva”, vozila iz game Citroena ulepšavala su sliku koja je iz Beograda otišla u svet. Naravno, najveću pažnju mnogobrojnih gledalaca pored staze privlačio je Citroen C3, Automobil 2011. godine u Srbiji.

Nastavljajući saradnju sa preduzećem “Beogradski maraton”, kompanija Vitro Group uspešno doprinosi perfektnoj organizaciji koju ova manifestacija već godinama ima, dodatno dajući pečat profesionalnim odnosom prema izuzetno odgovornom poslu koji im je poveren. Sada sa radošću svi očekujemo jubilarni 25-ti susret sa maratoncima sledećeg aprila u našem glavnom gradu.