Citroen

Tražen mali Citroen C1

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, su se ovog leta našli na slatkim mukama. Njihov najmanji model Citroen C1 rasprodat je nakon dve odlične akcije, za verzije sa troja vrata, tokom kojih su kupci ovog gradskog, malog, ali veoma komotnog auta imali sjajne cene i uslove kupovine.
I u avgustu Vitro Group nastavlja sa lepom akcijom, ali, dodatno, ima i poklone za svoje kupce. Naime, tokom avgusta se može nabaviti Citroen C1, ovog puta sa petoro vrata, po ceni od 7990 evra. U ovoj ponudi sadržani su i sjajan bezbedonosni paket: ABS, CSC kontrola stabilnosti i rasporedjivanja sile kočenja u krivinama, automatsko uvlačenje stuba volana u slučaju sudara, vazdušni jastuk za vozača i suvozača, zatim farovi podesivi po visini, točkovi od 14’’, elektronska blokada motora i još dosta prijatne opreme.
Ono što Vitro Group poklanja svojim kupcina u ovoj ceni jeste KLIMA UREDJAJ I SERVO UPRAVLJAČ. Dakle, izvanredan paket opreme će vam ulepšati vrele letnje dane, a lakoća upravljanja po zakrčenim gradskim ulicama u vašem rashladjenom vozilu, nateraće vas da zaista zavolite svog sjajnog gradskog mališana.