Citroen

Citrone DS4 i C4 dobili Autobild nagradu “Najlepši automobil”

Posle dobijene titule za “Najlepsi automobile 2011. godine” na Međunarodnom automobilskom festivalu, Citroen DS4 je dobio novo priznanje,  “Auto Bild 2011”, nagradu za najbolji dizajn u svojoj kategoriji. Nagrada je dodeljena od strane čitalaca nemačkog auto magazina Auto Bild i njihovih partnerskih izdanja u Evropi. Citroen DS4 je zauzeo i treće mesto u kategoriji “Najlepši među lepima”, odmah iza Mercedes Benz SLK i BMW serije 6.

Svake godine, Auto Bild organizuje dodelu nagrada za dizajn, zajedno sa 26 evropskih partnera. Čitaoci biraju svoje omiljene modele u pet kategorija: gradski i kompakt automobili, dvosedi (kupei) i kabrioleti, drumska vozila, 4WDs (cetvorotockasi) i MVP (segment visenamenskih vozila) i koncept automobili. Svi glasovi su zasnovani na samo jednom kriterijumu. Na dopadanju!

Među svih 116 kandidata, Citroen DS4 je osvojio prvu nagradu u kategoriji gradskih i kompakt vozila, sa Citroen C4, koji se našao na drugom mestu. Inžinjeri u Citroenu još jednom su impresivno predstavili inovaciju i kreativnost. Citroen DS4 je takođe bio “na podijumu” i za nagradu “Najlepši među lepima”, odmah iza Mercedes Benz SLK i BMW serije 6, dajući svojim slobodnim pristupom jak argument svima koji su glasali za njega.