Citroen

Citroen C3 sada možete da iznajmljujete u Vitro rent a caru

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer vozila marke Citroen, napravila je veliki ustupak kupcima sa plićim džepom prodajući malo korišćena vozila modela Citroen C3. Medjutim, s obzirom na veliku potražnju za rent-a-car uslugom, u kompaniji su odlučili da izdvoje manju količinu vozila i da započnu rentiranje ovog veoma traženog modela. Interesovanje je već dosta veliko, pa ukoliko imate potrebe za ovakvom vrstom usluge, bez obzira da li da se vozite u zemlji ili inostranstvu, proverite ponudu naše renomirane kompanije.

U ponudi se nalazi Citroen C3 1.4HDi, u paketu opreme gde spadaju: metalik boja, klima uredjaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CD MP3, prednja svetla za maglu, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar i još mnogo toga.

Pored atraktivnih cena za iznajmljivanje vozila koje se kreću već od 15 eura po danu, u Vitro Group možete i kupiti korišćene Citroene C3 po izuzetno povoljnim cenama i uslovima. Vozila su većinom srebrno metalik boje, sa već opisanom opremom i sva su proizvedena u periodu decembar 2007. april 2008. godine. Predjena kilometraža je od 55.000 do 145.000km, a cene se kreću u rasponu od 5.700 do 6.200 evra. Izuzetna ponuda za ovaj svetski bestseler, proizveden u više od dva i po miliona primeraka.

Uz sve ovo, za vozila važi specijalna ponuda kupovine na lizing sa svega 9% učešća i sa rokom otplate do 4 godine ili po dinarskim kreditnim uslovima sa 10% učešća, i uz 7 godina otplate.

Za sve dodatne informacije oko rentiranja ili kupovine vozila pozovite na telefon 011/35-38-555 ili dodjite do Citroen centra prekoputa Ade u Radničkoj 22.