Citroen

Citroen C3 i C4 malo korišćena službena vozila

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore obradovaće za vreme praznika sve one koji se spremaju da obnove svoj vozni park. U ponudi se od danas nalaze malo korišćeni službeni automobili, prvenstveno predhodni modeli Citroena C3 i C4.

Izuzetno uspešni modeli francuskog proizvodjača, koji su to potvrdili prodajom, a oba su prodata u više od po 2 miliona primeraka, mogu ovih dana da se nabave po izuzetno povoljnim uslovima i predstavljaju pravo osveženje na tržištu polovnih vozila.

Najviše je zastupljena dizel verzija Citroena C3 1.4HDi. U sjajnom paketu opreme gde spadaju: metalik boja, klima uredjaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CD MP3, prednja svetla za maglu, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar i još mnogo toga. Ukupna količina je 40 vozila, može se nabaviti sa navedenim motorom i paketom opreme već od 5.800 evra, a prosečna cena iznosi 6.500 evra. Sva vozila su u izvanrednom stanju.

Količinski je nešto manja ponuda njegovog većeg brata, takodje dizela, Citroena C4 1.6 HDi. I on se odlikuje sjajnom opremom u kojoj se nalaze i klima uredjaj, metalik boja, 6 vazdusnih jastuka, CD MP3, tempomat sa limitatorom brzine, ABS, putni računar, Bluetooth, daljinsko centralno zaključavanje, progresivni servo upravljač, svetla za maglu, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po dubini i visini, sedište vozača podesivo po visini, središnji naslon za ruku sa pretincem, 16’’ točkovi… Cena u ovoj ponudi kreće se od 9.200 do 9.900 evra i sva vozila se nalaze u savršenom stanju.

A za izuzetan dodatak na ovu nesvakidašnju ponudu pobrinuo se Hypo lizing dajući kupcima sjajne uslove. Za sva vozila iz ove ponude važi ponuda kupovine na lizing sa 10% učešća i sa rokom otplate do 4 godine.