Chrysler

Legendarni Jeep Wrangler osvaja nagradu “Najtraženiji SM” čitalaca Edmundove “Inside line 2010”

Legendarni Jeep Wrangler osvojio je još jedno istaknuto priznanje koje su mu dodelili čitaoci prestižnog izdanja Edmundove “Inside line 2010” u kategoriji “Najtraženiji klasik ispod 30.000 američkih dolara”.

Odajući priznanje modelu Jeep Wrangler, Edmundova “Inside line” proglasila je Jeep Wrangler za “jedan od samo nekoliko legendarnih automobila na svetu. Ostao je dosledan nasleđu i zaslužuje pobedu čak i u ovako jakoj konkurenciji.”

Nešto ranije ove godine, urednici časopisa Four Wheeler magazine proglasili su Jeep Wrangler za “Najbolje i najznačajnije vozilo decenije sa pogonom na sva četiri točka” a urednici sajta Cars.com. proglasili su ga za “Najbolje novo terensko vozilo.”

“Ova prestižna nagrada čitalaca Edmundove “Inside Line” dodatno je osnažila činjenicu da kupci vole Jeep Wrangler,” rekao je Majk Menli, predsednik i generalni direktor za Jeep brend u Chrysler Grupaciji. “Wrangler nastavlja da mami osmehe na licima kupaca ponudom jedinstvene mešavine vrhunskih performansi koje su postale referentna vrednost za čitavu industriju i čiste zabave na otvorenom, kao i avnture koju može samo Jeep da pruži.”

Jeep Wrangler nudi kombinaciju jedinstvenihperformansi, brojne funkcije za bezbednost i udobnost, unutrašnji prostor, univerzalnost i komfor, terensko prilagođavanje, kao i zabavu na otvorenom budući da je jedini 4×4 kabriolet.

Jeep Wrangler i Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler sa dvoja vrata ostaje dosledan svom nasleđu kao originalna, ekstremna, zabavna i slobodna mašina i jedino 4×4 vozilo sa brojnim opcijama delimičnog ili potpunog otvaranja krova.

Jeep Wrangler Unlimited je jedino sportsko vozilo sa četvoro vrata i mestom za pet odraslih osoba na tržištu koje ima mogućnost potpunog otvaranja krova . Izuzetno je popularno kod kupaca koji žele Jeep Wrangler, ali im je neophodan dodatni prostor i prilagodljivost.

Standardno, na oba modela nalazi se inovativni mekani krov – Sunrider – koji uključuje sunčani krov kao dodatak mogućnosti potpunog spuštanja krova. Wranglerov dostupni Freedom Top – trodelni modularni čvrsti krov – sadrži panele sa leve i desne strane napred kao i pozadi, obezbeđujući više opcija za delimičnu ili potpunu kabrioletsku vožnju. Krov može u potpunosti da se skloni radi potpunog doživljaja.

Nešto više o brendu Jeep

Sagrađen na legendarnom nasleđu od skoro 70 godina, Jeep predstavlja autentično sportsko vozilo koje poseduje performanse vrhunske klase, umetničku izradu i univerzalnost za one koji tragaju za izvanrednim putovanjima. Brend Jeep otvoreno poziva na potpuno uživanje u životu i obezbeđuje čitavu liniju vozila koja nastavljaju da pružaju vlasnicima osećaj sigurnosti i pouzdanosti tokom najraznovrsnijih i najzahtevnijih putovanja.