Chery

Nova isporuka Chery službenih vozila Komunalnoj policiji Beograda

Vozni park Komunalne policije Beograda od nedavno je bogatiji za još deset automobila “Chery Tengo hečbek 1.6 standard”. U pitanju je druga isporuka od ukupno 15 automobila “Tengo hečbek” koliko je kompanija “Kvis”, generalni uvoznik i distributer “Chery-ja” za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, predala gradskim komunalcima koji takođe od početka 2011. godine koriste i 2 automobila “Chery Tiggo 4×4 luxury”.

Komunalna policija Beograda se preko javnog tendera odlučila za “tengo hečbek” kao idealan, svestran, pouzdan i praktičan automobil koji nudi izuzetne vozne karakteristike, bogatu serijsku opremu i prostranu kabinu. Takođe, kao i svi ostali “Chery-jevi” modeli u drugim klasama, “tengo hečbek” pruža dobru vrednost za uložen novac.

Četvorocilndrični 1,6-litarski benzinac sa 120 konjskih snaga testiran je u ekstremnim uslovima i svaki put je izašao kao pobednik. Važno je i napomenuti da benzinski motor zadovoljava Euro 4 norme.

Kompanija “Kvis” je obezbedila vrhunsku profesionalnu uslugu kad je u pitanju prodaja, isporuka i servisiranje automobila. Garancija na “Chery-jeve” automobile je tri godine ili 100.000 pređenih kilometara.