Chery

Kvis pokrenuo akciju besplatne zimske kontrole vozila

Kompanija “KVIS”, ovlašćeni uvoznik i distributer vozila marke CHERY za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru, planira akciju besplatne zimske kontrole vozila pod nazivom “Dobar komšija“.

Akcija zimske kontrole se odnosi na sve tipove putničkih vozila i trajaće od 1. novembra do 31. decembra 2010. godine.

Tokom trajanja akcije kontrolisaće se sledeći sklopovi:

 • upravljački mehanizam,
 • kočni sistem (nivo istrošenosti diskova i kočnih obloga), sistem hlađenja motora (zaptivenost, kvalitet rashladne tečnosti),
 • ispravnost prednjeg i zadnjeg trapa, ogibljenja, ispravnost osvetljenja, nivo ulja u motoru, stanje akumulatora (kapacitet, kvalitet elektrolita), stanje i istrošenost pneumatika.

Najvažnije od svega je da je ova akcija potpuno besplatna, a potrebno je samo zakazati termin provere automobila na broj telefona 011 333 0 400.

Adresa prodajno- servisnog centra je Patrijarha Joanikija 17d (Vidikovac), Beograd.

Na ovaj način, kompanija KVIS pokazuje brigu o svim učesnicima u saobraćaju pred predstojeću zimsku sezonu.

Pored toga, obezbeđen je kompletan asortiman zimskih guma renomiranih proizvođača Tigar, Kleber, BF Goodrich i Michelin.
Obezbeđene su dovoljne količine zimskih pneumatika, imajući u vidu nestašice tokom ranijih sezona. U bogatu ponudu zimske opreme spadaju i svi tipovi akumulatora Black Horse, obavezni setovi za kola (sijalice, uže za vuču, trougao), najnoviji komplet prve pomoći (usklađen sa novim pravilnikom), lanci za sneg i antifriz.

1 Comment

 • Postovani,

  Samo da Vas zamolim za malu korekciju. Naime, kompanija KVIS organizuje besplatnu kontrolu vozila za sve tipove/marke vozila, ne samo za Chery. Dakle, nevezano za marku automobila, svaki vozac moze zakazati i doci na potpuno besplatnu kontrolu vozila u nasem salonu.

  Hvala unapred na korekciji.
  Srdacno,

  Ivana Virijevic
  Marketing i PR menadzer

Comments are closed.