Chery

Evropska premijera modela Chery Tiggo u Novom Sadu

Na sajmu automobila na Novosadskom sajmu, biće premijerno u Evropi predstavljen novi Chery Tiggo

Pored brojnih izmena u izgledu spoljašnjosti vozila, kojima je dobijen savremeniji i dinamičniji izgled vozila, urađene su i velike promene u enterijeru. Počevši od materijala koji su korišćeni pa do samog dizajna. Promene su očigledne i ispod haube vozila gde se sada nalazi potpuno novi 1,6 litarski benzinski VVTI agregat sa 125 KS, koji u potpunosti zadovoljava EURO V norme.

Novi motor je sada uparen i sa potpuno novim ZF ručnim menjačem sa 5 brzina koji vozilu daje bolje performanse zbog povećanog obrtnog momenta, a ujedno dovodi do smanjenja potrošnje goriva.

Novi Chery Tiggo će biti dostupan našim kupcima za isporuku od decembra ove godine. Pored toga, u auto kući “AutoNet KB” odobravaće i specijalne popuste za kupovinu novih modela. Tako će Chery Ego 1,3 standard koštati 6.490 evra sa uračunatim PDV-om, dok će Chery Tengo 1,6 hatchback” standard moći da se kupi za 9.990 evra sa PDV-om, po čemu će kako kažu u toj auto kući biti najjeftinije vozilo u C segmentu na Sajmu u Novom Sadu.

Uz to, svi kupci modela Chery Tengo Hatchback dobiće besplatnu ugradnju auto-gas sistema