BMW

Delta Motors širi BMW/MINI mrežu i u Crnoj Gori

Kompanije Delta Motors d.o.o. i Voli Trade d.o.o. su prošlog meseca u upravnoj zgradi kompanije Voli, potpisale Ugovor o partnerstvu, kojim kompanija Voli postaje ovlašćeni diler vozila marke BMW i MINI za Crnu Goru.

Potpisivanjem navedenog ugovora, kompanija Voli Trade d.o.o. preuzima ulogu ovlašćenog prodavca i servisera BMW i MINI vozila za Crnu Goru.
Kompanija Voli je veoma uspešna na teritoriji Crne Gore i kao takva je prepoznata kao pravi partner za prodaju i servisiranje BMW i MINI vozila. Kompanija Voli će kao ovlašćeni diler za Crnu Goru prodavati široki spektar BMW vozila od kojih posebno izdvajamo BMW serije 3, BMW serije 5, BMW serije 7, BMW X1,X3, X5 i X6. Ove jeseni se očekuju i novi modeli: BMW Serije 1 i BMW serije 6 Coupe. Takođe za sve ljubitelje MINI vozila tu su MINI Hatch, MINI Clubman, MINI Countryman, MINI Cabrio a na jesen i novi MINI Coupe.
Nakon završetka novog poslovnog objekta celokupan nivo usluge u prodaji i postprodaji, biće u skladu sa najstrožijim BMW standardima, čime se garantuje maksimalno zadovoljstvo klijenata u svim segmentima poslovanja.