Automobili

Auto Show: Popusti i akcije

Izlagači na Sajmu automobila u Novom Sadu pripremili su specijalne pogodnosti za kupovinu.
Gotovo svi izloženi modeli “Volkswagena” su na sajamskim akcijama, a novi “polo” i “golf” mogu se uz plaćanje prve zakupnine, kupiti bez depozita, sa uključenom prvom registracijom, besplatnim kasko osiguranjem u prvoj godini i uz garanciju od četiri godine.
Svi zainteresovani, imaju prilike da po najpovoljnijim uslovima uz podršku NBG i “Soge Leasing” dođu do “Mercedes-Benz” vozila. Obe lizing kuće, u čast 125 godina tog nemačkog proizvođača, odobravaju kamatne stope u iznosu od 1,25 odsto, dok akcije na putničkom i komercijalnom programu traju do kraja godine.

Popust za restilizovanu “mazdu 2” iznosi 1.200 evra. “Mazda 3” se prodaje sa popustom od 2.000 evra, dok popust za “mazdu 6” iznosi 2.400 evra, a kupovinom “mazde cx-7” na Sajmu može se uštedeti 1.800 evra.

Audi ima akcijske cene na modele “audi” A3 i A4, a tome treba dodati i specijalne uslove za kupovinu koje obezbeđuju “Porche leasing” i “Porsche mobility”.

Akcijske cene važe na modele “seat ibiza”, “leon” i “altea”, uz posebne pogodnosti koje obezbeđuju “Porche leasing” i “Porsche mobility”. Ostali modeli koji nisu na akciji imaju popust od 7 odsto.

Uz kupovinu novog vozila “peugeot” dobijaju se tri godine garancije i tri godine besplatne pomoći na putu u zemlji i inostranstvu. Glavna zvezda je “pežo 107” koji je na sajamskom popustu i košta 7.990 evra, najpouzdaniji automobil u Evropi “pežo 207” prodaje se za 9.990 evra, a restilizovani “pežo 308” košta 12.990 evra.