Audi

Zvezde FK Barselona voze Audi modele

AS090337

Zvezde FK Barselona počinju sa “projektom odbrane titule” pri čemu će imati podršku AUDI AG.

• Član odbora Peter Švarcenbauer predaje vozila
• Lionelu Mesiju i kompaniji se najviše dopada Audi Q7
• Tim planira da ponovi trostruku istorijsku pobedu

Zvezde FK Barselona počinju sa “projektom odbrane titule” pri čemu će imati podršku AUDI AG. Na putu su ka ponavljanju svoje trostruke istorijske pobede najboljeg evropskog fudbalskog tima u 2008/2009. i to ponovo sa Audi vozilima.

Saradnja između katalonskog kluba i AUDI AG sada ulazi u četvrtu sezonu. Sportski vrhunac za vreme ovog perioda uključuje špansko prvenstvo, španski kup “Copa del Ray” i trijumf u UEFA ligi šampiona u protekloj sezoni. Ovaj klub koji je osnovan 1899. godine je i prvi španski tim koji je osvojio ova tri važna trofeja u jednoj sezoni.
“Za nas je velika čast da u novoj sezoni ponovo imamo partnera kao što je jedan od najboljih evropskih klubova. Otkako je naše partnerstvo počelo pre tri godine u mogućnosti smo da doživimo mnoge sportske trijumfe zajedno”, rekao je Peter Švarcenbauer, član izvršnog odbora Audi za marketing i prodaju, koji je zajedno sa Martinom Vinterkornom, predsednikom upravnog odbora Volkswagen AG uručio ključeve igračima, trenerima i zvaničnicima. To je bila savršena mogućnost za Lionela Masija i kompaniju da ovaj put poboljšaju svoju vožnju umesto svoje veštine driblovanja. Glavna zvezda Mesi će se najlakše prepoznati na ulicama Barselone, jer je on jedini igrač koji je odabrao boju Mugello plava perlefekt. Kada su birali modele, tim od 19 španskih šampiona je odabrao Q7 3.0 TDI kao svog favorita. Ali i modeli Q5 i A5 su bili odabrani od strane igrača.

Audi je partner FK Barselona od sezone 2006/2007. Od tada igrači, treneri i zvaničnici na putu koriste vozila iz game ovog premijum proizvođača koji se nalazi u Ingolštatu. Za uzvrat, AUDI AG se predstavlja na domaćim utakmicama u čuvenoj Camp Nou areni, najvećem evropskom fudbalskom stadionu koji može da primi skoro 100.000 gledalaca, kao i na zajedničkim kampanjama i događajima.

the authorGoran Aničić