Audi

Vladi Georgievu uručeni ključevi novog Audi A7 Sportback

Na domaćoj premijeri novog automobila Audi A7 Sportback, svečano su uručeni ključevi ove raskošne kupe limuzine poznatom kantautoru Vladi Georgievu, koji je ujedno i prva osoba u našoj zemlji koja će je voziti. Svojim karakteristikama, ovaj novi automobil u potpunosti potvrđuje značenje poznatog Audijevog slogana “Napredak kroz tehniku“. Audi A7 Sportback spaja tri sveta – sportsku eleganciju kupea, udobnost limuzine i praktičnost karavana.

Dugo pratim razvoj ovog automobila i sve informacije o njemu, kao i fotografije koje su se pojavljivale još od perioda prototipa. Ipak, kada sam ga video uživo, ostao sam bez daha. Tim prije što sam ljubitelj kupe automobila, a ovo je, slobodno mogu da kažem, najljepši kupe novijih generacija i presrećan sam što upravo ja imam čast da ga prvi vozim u našoj zemlji”, izjavio je Vlado Georgiev, nakon što je preuzeo ključeve svog novog automobila.

Ova sportska limuzina sjedinjuje karakter kupe vozila sa komforom i prestižom sedana. Svojom lakom karoserijom koja sadrži brojne aluminijumske komponente, snažnim i ekonomičnim V6 motorima, sportskom šasijom, unapređenim sistemima asistencije i multimedijalnim sistemima, Audi A7 Sportback postavlja standarde u automobilskoj industriji.

“Audi A7 Sportback nudi sve što se od Audija očekuje, ali i više od toga. Svaki detalj u ovom automobilu osmišljen je do perfekcije, a vozači ovog modela će uživati u savršenoj udobnosti vožnje ovog luksuznog modela vrhunskih tehnoloških karakteristika koje nosi brend Audi“, rekao je Slobodan Pešić, menadžer brenda Audi, na promociji novog automobila.

Na vecerasnjoj promociji pored Vlada Georgieva, uzivali su i Isidora Bjelica, Sergej Trifunovic, Igor Lazić, Marko Djurovski, Dejan Pantelic, Voja Nedeljkovic, Zvonimir Djukic Djule, Dragan Brajovic Braja, kao i mnogobrojne zvanice iz javnog i kulturnog života koje su oduševljeno pratile predstavljanje ovog luksuznog automobila.

Novi Audi A7 Sportback pronašao je svoje mesto i u Audi prodajnim salonima širom Srbije.