Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/motorblo/public_html/wp-content/plugins/newsmax-core/includes/core.php on line 87
Audi

Personalizovani Audi A1

Personalizovani Audi A1

Audi prikazao personalizovani A1 na GTI susretu i paradi u Minhenu.

„Audi A1 se savršeno uklapa u ono što predstavlja osnov ovog okupljanja – GTI modeli. Naročitu ulogu za kupce imaće i personalizovanje modela A1“, rekao je Štefan Zilaf, direktor odeljenja za dizajn u Audiju na GTI okupljanju na Verterzeu u Austriji.

Pored ostalih modela tu je i A1 sa znamenitostima FK Bajern.
Na krovu i vratima ovaj kompaktni automobil nosi broj 10 zvezde Bajerna Arjena Robena. Obojena folija i digitalno obrađena štampana folija obezbeđuje kvalitetan izgled, pogotovu što zahvaljujući ovoj tehnici refleksije naročito dolaze do izražaja.

A1 se posebno izdvaja iz gomile zahvaljujući velikom logou šampiona Nemačke na haubi i novooblikovanim odbojnicima napred, kao i izmenjenim difuzorom na zadnjem delu. Još jedan detalj predstavljaju pragovi u S-Line dizajnu.

Pažnju je privukla i parada Audi automobila i igrača FK Bajerna u centru Minhena povodom osvajanja šampionske titule za 2010. godinu.