Audi

Nagrada J.D. Power: Audi Nekarsulm najbolja proizvodna

audi

Proizvodna lokacija Audi Nekarsulm je osvojila prvo mesto u Evropi i Africi u okviru Initial Quality Study 2013 (Inicijalna studija kvaliteta 2013.) koju sprovodi  kompanija J.D. Power. Ovo je prva pobeda za proizvodnu lokaciju u okviru Volkswagen Grupe. Ova studija dokumentuje zadovoljstvo kupaca novih automobila mereno na osnovu 90 dana vlasništva nad vozilom. Potrošači u Americi smatraju to važnim pokazateljem pri donošenju odluke za kupovinom.

J. D. Power je proizvodnoj lokaciji Audi Neckarsulm uručio zlatnu nagradu za najbolji kvalitet montaže u Evropi i Africi. “Ova nagrada govori o našem proizvodnom sistemu i potvrđuje performanse svakog pojedinačnog zaposlenog,” rekao je direktor fabrike u Nekarsulmu Fred Šulce (Fred Schulze). “Osvajanje prvog mesta čini nas veoma ponosnim i motiviše nas da konstantno unapređujemo naše već visoke standarde kvaliteta.” Audi Nekarsulm je među lokacijama sa najraznovrsnijom proizvodnjom u okviru Volkswagen Grupe i predstavlja najkompleksniju fabriku u Evropi. Modeli koji se ovde proizvode su A4 limuzina, A5/S5 Kabriolet, A6 limuzina i Avant, S6, A6 allroad, A6 hybrid, A7/S7 Sportback, A8/S8, A8 hybrid i A8L, R8 i R8 Spyder, RS 5 Cabriolet, RS 6 Avant i RS 7 Sportback.

Initial Quality Study se sprovodi već 27 godina i služi kao referenca u industriji za kvalitet novih vozila. Studija obuhvata katalog sa više od 200 pitanja. Informacije pomažu proizvođačima da obezbede kvalitet i da kontinuirano unapređuju svoje proizvode. J.D. Power and Associates je globalna firma za pružanje marketinških informacija. Podaci kompanije o kvalitetu i zadovoljstvu su bazirani na godišnjem ispitivanju miliona potrošača.