Audi

Audi “Qube3” u Münchenu

Spektakularna ogledalna konstrukcija (“Qube3”) koja je svoju premijeru već imala prilikom predstavljanja novog Audija Q3 u maju ove godine u Barseloni, mogla se posetiti i u Münchenu. Od 18. maja do 28. avgusta u vazdušnoj luci München na površini između dva terminala posetioci su mogli doživeti 8,5 metara visoku kocku potpuno obloženu ogledalima. Njene stranice reflektuju zgradu i putnike i omogućavaju joj stapanje sa okolinom.

Audi Q3 je SUV (Sport Utility Vehicle) koji nudi raznolike i brojne mogućnosti primene. Ogledalo konstrukcija “Qube3” ilustruje te karakteristike i nudi mogućnosti da posetioci dožive i opipaju višedimenzionalnost novog vozila u svim njegovim karakteristikama. Po jedan Q3 nalazi se na dve stranice impozantne kocke, koja se svojom reflektirajućom vanjštinom spaja sa okolinom, stvara nove slike i međusobno kombinuje različite poglede.

Prilikom izlaska iz prostorije posetioci dolaze do kružne tematske staze, čije instalacije i interaktivni eksponati značajne karakteristike Audija Q3 čine opipljivima: Ogroman mehanizam sa lopticom kojim upravljaju posetioci, a koji okružuje siluetu Q3, na razigran način prenosi teme efikasnost Audija. Dok mehanizam sa lopticom obašnjava temu “Mobility”, konfigurator sa kojim se mogu kombinovati i individualno pregledati oprema, boje i naplatci te pripadajući plakat predstavljaju aspekt “Design”.