Audi

Audi A8L W12 Ekskluziv

Audi je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavio posebnu seriju modela A8L W12, koja je namenjena posebnoj grupi poznavaoca.

Model se promoviše pod nazivom „Audi ekskluziv koncept“ i nudi ekskluzivni enterijer izrađen od prestižne Poltrona Frau kože i drvenim elementima od jasena.

Sedišta su takođe presvučena ekskluzivnom italijanskom Poltrona Frau kožom u konjak boji, a centralna sekcija, kao i zadnji deo sedišta su posebno istaknuta sivom bojom. Kožom su presvučeni i drugi elementi enterijera – centralna konzola i greben, tunel, vrata, a kao poseban detalj je i kožom presvučeni ključ vozila.

Detalji izrađeni od maslinasto zelenog jasena daju elegantan kontrast kožnom enterijeru, a detalji se nalaze u svim elementima enterijera – sedištima, kokpitu, vratima i u panelima u zadnjem delu vozila,

Pragovi na vozilu su obeleženi oznakom “Audi exclusive concept”, a posebno kvalitetan patos i ekskluzivne patosnice kompletiraju enterijer.

Svih 50 modela iz ograničena serija A8l W12 modela će imati posebne pločice sa serijskim brojem, koji će nedvosmilseno dokazivati raritetnost vozila.