AudiAutomobili

Audi na 24 časa Le Mans-a 2008

Audi će po deseti put nastupati na najprestižnijoj automobilskoj trci – 24 časa Le Mans-a, koja će se voziti 14. i 15. juna.

Kao i uvek, cilj je pobeda u P1 klasi, kao i u generalnom plasmanu. Ove godine, protivnici su snažniji nego ikada, a najveći konkurenti su svakako posade Peugeota. Bez obzira na sve, Audi Sport Team Joest će pokušati da postigne treću uzastopnu pobedu sa Audi R10 TDI automobilom.

Ova trka pored ostalog, nosi i naziv „trka godine”, pa je prisustvo medija ogromno. Audi Communications Motorsport tim će pokušati da svim zainteresovanim medijskim kućama omogući što je moguće bolje uslove i da pruži profesionalne usluge informisanja.

Akreditovani mediji su pozvani na tri, sada već zakazane, konferencije u organizaciji Audi Communications Motorsport tima:
– Audi pres konferencija, koja će se održati u petak 13. juna u 14 časova u „Audi Racing Arena“ objektu koji se nalazi u Parc du Raccordement.
– „Meet the Team“, odnosno „upoznajte tim“ će biti održan tokom dva dana – u sredu i četvrtak 11. i 12. juna, od 14 do 15 časova u Audi Team & Media Hospitality objektu.