Alfa RomeoFiatLancia

Auto kuća “Stojanov” na Auto Show: Bogata ponuda različitih brendova

Okosnicu ponude kompanije “Stojanov” koji nastupa u Hali “Master” Novosadskog sajma, čine modeli iz programa “Fiat”, “Alfa Romeo”, “Lancia”, “Jeep” i “Honda”.

“Fiat”, pored standardne ponude i “Punta Classic” po posebno povoljnim cenama bez reciklaže, predstavlja i novu “Pandu”, zatim novi “Freemont” , veoma aktraktivno višenamensko vozilo sa sedam sedišta, upareno sa optimalnim “2.0 MultiJet” dizel agregatom. Ipak, posebno mesto na izložbenom prostoru zauzima model “500 L”, koji se za svetsko tržište ekskluzivno proizvodi u Kragujevcu.

“Alfa Romeo” predstavlja svoj bestseler “Giuliettu”, koja u akcijskom paketu bogate opreme i sjajnog 1,4 multiair turbo benzinskog motora sa šestostepenim manuelnim menjačem, visokim paketom opreme, košta 15.990 evra. “Jeep” predstavlja svoja dva najpoznatija i najprestižnija modela.

To su najluksuzniji “Grand Cherokee Overland” i “Wrangler Unlimited Rubicon”. Oba modela se proizvode u više paketa opreme, a “Wrangler” se nudi u verzijama sa troje i petoro vrata. Premijerno, “Lancia” predstavlja svoja tri nova modela. To su: “Ypsilon” − gradski luksuzni model, bogato opremljen, s petoro vrata; “Thema” − najveći i najluksuzniji model; “Voyager” − vodeći po opremljenosti, udobnosti, praktičnosti, prostranosti i upotrebljivosti.

“Honda” predstavlja novi “Civic”, kao i aktuelni SUV model “Honda CR-V”. Kupci tog modela, koji već u standardnom paketu ima pogon 4×4, prednje i zadnje parking senzore, dvozonsku automatsku klimu, aluminijumske felne 17″, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, osam airbagova i multifunkcionalni kožni upravljač, mogu da ostvare popust do 2.000 evra i dobiju paket originalne “Hondine” dodatne opreme.