Novosti

Za igrače Juventusa flota Jeep Grand Cherokee vozila

Igračima i treneru italijanskog fudbalskog kluba Juventus na raspolaganju će biti flota od 25 Jeep Grand Cherokee vozila kao tehnička podrška tokom ove sezone. Kroz ovo partnerstvo biće ojačane veze između Fiata i slavnog fudbalskog kluba.

“Put do uspeha dug je i strm, ali ga je lakše dostići zahvaljujući izuzetnim sposobnostima Jeepa, na putu i van njega”, rekao je ovim povodom Antonio Konte (Antonio Conte), trener Juventusa. Da podsetimo, na našem tržištu od nedavno je i Jeep Grand Cherokee s novim 3.0 turbo common-rail Multijet dizel motorom. Dostupan u dva nivoa snage, sa 241 KS i 190 KS, taj motor nudi manju potrošnju goriva i emisiju ugljen-dioksida za 17 odsto.

„Veliki pogavica“ ima unapređen sistem oslanjanja i opremljen je Quadra Lift sistemom koji reguliše visinu vozila. Napredna Select-Terrain tehnologija omogućava prilagođavanje uslovima vožnje po najrazličitijim terenima – od uobičajenih, brdovitih do vožnje po pesku, blatu i snegu. Jeep Grand Cherokee s novim turbodizel motorom dostupan je u tri verzije: Laredo, Limited i Overland.

Četvrta generacija čuvenog terenca postavlja standarde kada su u pitanju snaga, komfor i bezbednost što potvrđuje i četiri miliona prodatih primeraka širom sveta, od kako se ovaj luksuzni SUV pojavio na tržištu.