Novosti

Vulco Smart karavan – od Beograda kroz celu Srbiju

Vulco Smart karavan, koji je u petak 22. oktobra prošao ulicama Beograda obilazeći sve Vulco servise u gradu, prvi je u nizu koji je organizovala kompanija Goodyear želeći da skrene pažnju javnosti na široku Vulco mrežu brzih vulkanizerskih servisa. Nakon Beograda, Vulco karavan održaće se u svim gradova u kojima trenutno postoji 37 Vulco partnera.

“Pred početak zimske sezone, želeli smo da podsetimo naše aktuelne i potencijalne korisnike na sve jaču, snažniju i brojniju Vulco mrežu, koja u svojoj ponudi ima široki spektar pneumatika robnih marki Goodyear, Dunlop, Fulda i Sava. Zadovoljni smo uspehom akcije jer smo sigurno napredovali ka zajedničkom cilju – veća prepoznatljivost karakterističnih Vulco boja, plave, žute i bele.” rekao je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije Goodyear za tržište Srbije.

Vulco Smart automobili predstavljaju jedinstvenu ponudu na tržištu vulkanizerskih servisa u Srbiji i regionu. Ovi automobili su zamensko vozilo korisnicima koji koriste usluge Vulco servisa i imaju potrebu da se posluže automobilom, dok se njihov servisira. Pomenutu uslugu pruža svaki Vulco servis u zemlji.