Novosti

Podrška kompanije Verano Motors Paraolimpijskom komitetu

Kompanija Verano Motors i Paraolimpijski komitet Srbije danas su u ZIRA centru ispratili srpske paraolimpijce, na  Paraolimpijadu koja počinje šestog septembra u Pekingu. Tim povodom prikazana je izložba fotografija ovogodišnjih takmičara Paraolimpijskog komiteta Srbije kojima je u znak podrške njihovim uspesima  još ranije donirano Peugeot putničko vozilo.

„Osetili smo potrebu da i našim paraolimpijcima pružimo nešto više od samog ispraćaja, i odlučili da im poželimo sreću i podržimo ih izlaganjem njihovih fotografija sa takmičenja. Zato smo ovaj prostor u kome se nalazimo pretvorili u malu galeriju. Pre samo mesec dana sreli smo se na ovom mestu i na simboličan način poželeli uspeh našim olimpijcima izložbom originalnih plakata sa Olimpijskih igara. Želeo bih da podsetim da kompanija Verano Motors kontinuirano podržava rad i uspehe Paraolimpijskog komiteta Srbije sa željom da im omogući da svoje sportske ciljeve ostvaruju što lakše“, izjavio je gospodin Nemanja Živojinović, predstavnik kompanije Verano Motors

“Želim da se zahvalim svim ljudima dobre volje, posebno predstavnicima kompanije Verano, koji su donacijom i aktivnostima koje su usledile, pokazali da paraolimpijci nisu zaboravljeni i da se za njih navija podjednako kao i za ostale sportiste. Ova izložba biće jedinstvena prilika da svoje uspehe sa prošlih takmičenja podelimo sa svim ljudima koji veruju u nas“, izjavila je Borislava Perić, stonoteniserka i paraolimpijski reprezentativac.

Da podsetimo, prošle godine predstavnici Peugeot-a u Srbiji pridružili su se sponzorima srpskog Olimpijskog tima u Pekingu i paralelno sa podrškom olimpijcima, odlučili da podrže i  paraolimpijce. Prethodnu izložbu kompanija Verano Motors je, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, organizovala takođe u Zira Centru u avgustu mesecu. Na izložbi je bilo izloženo petnaest originalnih plakata sa Olimpijskih igara od Atine 1896. godine, pa do Pekinga 2008.