Novosti

“Moto Bike Expo” ispunio očekivanja

Izuzetna prodaja dvotočkaša, premijerne promocije motocikala, tribine o bezbednosti saobraćaja, predstavljanje bajkera, akrobatske vožnje motociklista obeležili su ovogodišnji “Moto Bike Expo – Novi Sad” , na kojem je 40 izlagača privuklo pažnju oko 18.000 posetilaca.
– Izlagači na 3. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme “Moto Bike Expo – Novi Sad” izuzetno su zadovoljni nastupom, kako zbog posećenosti, tako i zbog poslovnosti, odnosno prodaje i sklopljenih ugovora. Naime, za četiri sajamska dana prodato je više od 500 motocikala, skutera i bicikala, a pravi efekti poslovnosti videće se tek posle Sajma – izjavio je menadžer projekta Miroslav Radišić.

Samostalni stručni saradnik za odnose s javnošću Novosadskog sajma Boris Nadlukač saopštio je da je u premijerno organizovanom Izboru za motocikl Sajma “Moto Bike Expo – Novi Sad”, u konkurenciji 17 modela, po mišljenju posetilaca, to laskavo priznanje poneo motocikl “YZF-R1”, proizvođača “Yamaha”. Po broju glasova, drugo mesto zauzeo je “Suzukijev” model “GSXR 600K8”, a treće “BMW -ov” “R 1200 GS adventure”.

Treći međunarodni sajam “Moto Bike Expo – Novi Sad”, pored najnovijih modela motocikala i bicikala, protekao je u znaku stručnih tribina na kojima je bilo reči o poboljšanju kontrole i povećanju bezbednost biciklista i motociklista u saobraćaju.

Generalni sponzor Sajma “Moto Bike Expo – Novi Sad”, NLB Continental banka je tokom Sajma posetiocima ponudila i poseban dinarski kredit za kupovinu dvotočkaša, koji su bili izloženi u ponudi izlagača Sajma.

Posle četiri dana Sajma opšta je ocena da je i ovogodišnji “Moto Bike Expo” ispunio očekivanja, i da je spada u grupu sajmova koji imaju svoju publiku i mesto u kalenadru priredbi Novosadskog sajma.