Novosti

Auto Show u Novom Sadu predstaviće svetske novitete

Premijere novih modela, specijalni sajamski popusti, stručne tribine i manifestacija “Tuning styling show” obeležiće 10. sajam automobila “Auto Show – Novi Sad“, koji se održava od srede, 13. do nedelje, 17. oktobra.

– Uprkos krizi koja nije zaobišla ni automobilsku industriju, uspeli smo da i ove godine organizujemo jednu ovakvu manifestaciju od regionalnog značaja. Važno je što smo uspeli zadržati i publiku i prodavce, prema tome možemo slobodno da najavimo još jedan uspešan sajamski i poslovni događaj koji će svakako zadovoljiti potrebe svakog posetioca, rekao je član izvršnog odbora Novosadskog sajma, dr Bojan Gajić.

Sajam će obeležiti i stručna tribina “Novine u pravilnicima o tehničkim uslovima i tehničkim pregledima vozila i prilagođavanje novom zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima“, koja se održava u petak 15. oktobra sa početkom u 13 časova. Učestvovaće predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Republičkog ministarstva za infrastrukturu, Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Auto-moto saveza Srbije.

Posle nekoliko godina, posetioci Sajma ponovo će imati priliku da prisustvuju atraktivnom programu “Tuning styling show” manifestacije koja je zakazana za subotu 16. oktobar sa početkom u 11 časova. Revija više od pedeset modifikovanih automobila, nadmetanja u atraktivnoj vožnji, nezaobilazni nastupi didžejeva i atraktivnih igračica obeležiće tu manifestaciju.

Generalni sponzor i strateški partner 10. sajma automobila “Auto Show – Novi Sad” i vodeća osiguravajuća kuća u zemlji, Kompanija “Dunav osiguranje” takođe je pripremila brojne pogodnosti za posetioce Sajma.

– Deset odsto popusta na kasko osiguranje zaključeno za vreme sajma, prezentacija našeg najnovijeg proizvoda “Pomoć na putu za 1 dinar”, kao i stručna tribina “Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi u funkciji naknade štete” koja će se održati 14. oktobra u 12 časova u Kongresnom centru “Master” na Novosadskom sajmu, samo su deo programa koji je naša kompanija pripremila za posetioce, najavio je tom prilikom direktor Glavne Filijale Novi Sad Kompanije “Dunav osiguranje”, Goran Mačkić.

Deseti sajam automobila “Auto Show – Novi Sad” svečano će otvoriti naš poznati automobilista Pavle Komnenović, a otvaranje sajma zakazano je za 13. oktobar, sa početkom u 11 časova u Auli Novosadskog sajma.

Sajam automobila održaće se od 13. do 17. oktobra, od 10 do 19 časova. Cena pojedinačnih ulaznica iznosi 250 dinara, a kolektivnih 150.