Novosti

15% popusta za članove Jeep kluba

Auto kuča Kompresor kao novi ovlašćeni diler i serviser Jeep vozila u Srbiji i Jeep Klub Srbija kao klub koji okuplja vlasnike Jeep terenaca, postigli su dogovor o saradnji, koji korisnicima obezbeđuje pogodnosti jedinstvene na našem tržištu. AK Kompresor je za članove Jeep Kluba ponudila popust na rad i delove od čak 15% u odnosu na redovnu cenu, obećavši pritom efikasnu uslugu i dijagnostiku po najnovijim standardima. Sem što poseduju dugogodišnje iskustvo u servisiranju Jeep vozila, tehničko osoblje Kompresora prošlo je sve aktuelne obuke u Chrysler/Jeep edukativnim centrima i poseduje potrebne sertifikate, uključujući i one za najnovije Jeep modele, tako da je ovaj servis i tehnički i kadrovski osposobljen i za najkompleksnije zahvate.

Jeep Klub Srbija, sa svoje strane, vlasnicima Jeep vozila nudi jedinstvenu privilegiju da u svoje iskustvo posedovanja Jeep terenca unesu kvalitet više, kroz učešće u raznovrsnim i uzbudljivim off-road dešavanjima u Srbiji i inostranstvu. Ova dešavanja su koncipirana tako da zadovolje interesovanja svih kategorija Jeep kupaca – od vlasnika lakih terenaca zainteresovanih za nezahtevne, turističke izlete u kojima se otkrivaju malo poznate prirodne i kulturne znamenitosti (za čiju posetu je ipak neophodan Jeep), do ozbiljnih terenskih izazova i adrenalinskih uzbuđenja za iskusne off-road vozače i vrhunske Jeep terence, koji ne znaju za prepreke.

Zainteresovani će u Jeep salonima moći da dobiju brošuru koja ih detaljno obaveštava o aktivnostima kluba, sadržajima i pogodnostima koje uživaju članovi, uključujući i pristupnicu za učlanjenje u klub, tako da novopečeni vlasnici Jeep vozila mogu od prvog dana da uživaju u duhu slobode i avanture koju Jeep donosi u njihov život, postavši deo velike Jeep Club International porodice.