Saab

I u Srbiji obeležen “Saab Independence Day”

Saab Independence Day u Beogradu

Danas je Saab širom sveta po prvi put obeležio “Saab Independence Day“, odnosno dan kada će od danas pa svih narednih godina Saab podsetiti na događaje od pre godinu dana kada je ova kompanija bila na ivici sloma, i kada se podigla iz pepela zahvaljujući kompaniji Spyker koja je otkupila ovu kompaniju od GM-a. U čast ponovnog osvajanja nezavisnosti u svakom smislu i odbacivanja svih stega Saab će ubuduće slaviti 23. februar kako sopstveni “Dan nezavisnosti”.

U fabrici se okupilo 4000 zaposlenih, dilera i gostiju
Predstavljanje specijalnog izdanja Saab 9-3 convertible

Danas se slavilo od matičnog Trolhetena, pa nadalje širom sveta, pa čak i u Beogradu, a povodom ove proslave Saab se priredi oi specijalnu ediciju od 366 primeraka modela Saab 9-3 convertible u narandžastoj boji sa redizaniranim detaljima eksterijera.

Povodom Saabovog dana nezavisnosti u Beogradu su ovdašnji dileri “MVM Motors” i “Autopromet” okupili ovdašnje novinare i medijske poslenike zahvaljujući im na podršci koju su Saabu pružali srpski mediji tokom kritičnih momenata prošle godine, ali ipodršci u promovisanju novih modela.

Saab Independence Day u Beogradu

Prisutnima se nakon gledanja direktnog prenosa putem Internet linka iz Trolhetena obraćanja Victora Mullera i Jan Åke Jonssona, ovom prilikom obratio  Daniel Trojak business development menadžer Saaba za Adriatic region koji se zahvalio na podršci medija i predstavio proizvodne planove kompanije Saab za ovu i narednu godinu, te najavio buduće tradicionalno obeležavanje dana uspešnog osamostaljenja kompanije Saab.

1 Comment

Comments are closed.